Sriubos

Sriubos

VITALITY sriubų maistinės vertės lentelė

  1 porcija (35 g miltelių) Moliūgų Pomidorų Šparagų Grybų Brokolių ir ž. Kopūstų
  Energinė vertė kJ/kcal 436/104 432/102 480/112 450/106 470/111
  Baltymai 4 g 3 g 3 g 3 g 3,5 g
  Angliavandeniai,iš jų – cukrūs 14 g4 g 17 g4 g 20 g4,5 g 19 g3 g 19 g4,5g
  Riebalai,iš jų – sočiosios riebalų rūgštys  4 g1 g 2,5g0 g 2 g0 g 1,5 g0 g 2,5 g0,5 g
  Maistinės skaidulos 4 g 4 g 3,5 g 3,5 g 3 g
  Natris 1,1 g 1,2 g 1,2 g 1,2 g 1,4 g


VITALITY sriubų gaminimo būdai:   Patiekalo 2 porcijoms pagaminti reikia 5 pilnų (arba 6 nubrauktų) valgomųjų šaukštų miltelių (~ 70 g) ištirpinti 0,5 litro šalto vandens, užvirinti ir maišant pavirinti pusiau atidarytame puode 2–3 minutes. Žygyje, kelionėje galima užplikyti 2–3 valgomuosius šaukštus sriubos miltelių 200–250 ml verdančio vandens, rūpestingai išmaišyti ir palaikyti 1–2 minutes uždengtą talpą. Gero apetito!

Gaminant bulvių, ryžių, makaronų patiekalus sultinio miltelius galima vartoti kaip prieskonius, tik berti juos į verdantį vandenį.

Rasta 4 prekės(-ių).

Rodoma 1-4 iš 4 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai